Lilly-S

Chaveli De Meester

Welkom bij Lilly-s: dé bohemian webshop met eerlijke prijzen voor alle accessoires aangevuld met onze eigen collectie van handmade fantasiejuwelen

top
Image Alt

Kijkboek

Special Thx

Lilly-S bedankt iedereen voor de deelname aan de fotoshoot en in het bijzonder B&B Eyckenmolen.

Eyckenmolen is een verrassend domein in het pittoreske landschap van de Vlaamse Ardennen. Schitterende vergezichten, rust en stilte zijn gewaarborgd.

EM-27
Chaveli De Meester

Veel liefs

en tot binnenkort!

Lilly-s Handmade

Lilly-s By Chaveli De Meester

Hallo!

Dit ben ik, Chaveli De Meester. Ik begon in mijn vrije tijd met het maken van fantasiejuwelen en ontwikkelde er een echte passie voor. Ik vind het leuk om nieuwe onderdelen te vinden en vervolgens te mixen en matchen om sieraden te maken in verschillende stijlen. Ik heb behoorlijk wat voorraad in onderdelen liggen ondertussen! In de vrije tijd die ik heb (wat eigenlijk een echte zeldzaamheid is met mijn fulltime job als accountmanager in de kantoorbranche & dochtertje van 4) zit ik achter mijn tafel in mijn studio en zoek ik naar tijdloze combo's voor iedereen in het gezin. Ik ben echt gepassioneerd en concentreer mijn creaties op duurzame, betaalbare maar vooral kwalitatieve materialen. Ik hou ervan om elk onderdeeltje dat ik heb liggen te verwerken in een mooie creatie voor mannen, vrouwen en kinderen. Dankbaar ben ik mijn vele lieve klanten voor hun vertrouwen en enthousiasme. Ik kan niet wachten om nog veel meer voor jullie te creëren.

Liefs

Chaveli

Product added successful