Lilly-S

Chaveli De Meester

Welkom bij Lilly-s: dé bohemian webshop met eerlijke prijzen voor alle accessoires aangevuld met onze eigen collectie van handmade fantasiejuwelen

top
Chaveli-De-Meester-Lilly-S-webshop-zelfgemaakte-juwelen-verdeelpunten-winkels

Verzendingen & retours

Verzending

Wanneer de betaling voltooid wordt en het geld op de rekening van Lilly-s ontvangen is, worden onze pakketten eigenhandig en zorgvuldig ingepakt. Wij hanteren de verzendtarieven van My Parcel.

De klant kan kiezen voor Afhaling of Verzending.

  • Via My Parcel €4,97
  • Gratis verzending vanaf €30
  • Afhaling

Jaarlijks worden deze prijzen herzien.

Lilly-s streeft naar een levertermijn van 7 werkdagen maar kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor een niet (tijdig) doorgevoerde levering. Wegens omstandigheden (weersomstandigheden, stakingen, late leveringen van de leverancier…) kan het zijn dat het pakket later dan voorzien de bestemming bereikt. Lilly-s is niet verantwoordelijk voor het verlies, beschadigen, … van een pakket door My Parcel en zal in geen geval de verantwoordelijkheid dragen, noch vergoeden.

Retour

Indien er een probleem is met het artikel, het niet voldoet aan de wensen of indien de klant niet tevreden is over de aankoop, kan hij binnen de 14 dagen na ontvangst de niet gewenste artikelen terugzenden naar Lilly-s.

Gelieve ons hier binnen de 14 dagen na ontvangst van op de hoogte te brengen via ons algemene e-mail adres: info@lilly-s.be

De terugzending gebeurd op kosten van de klant.

Enkel artikelen die zich in de originele verpakking bevinden & ongedragen zijn, samen met alle toebehoren & aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen.

Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt Lilly-s zich het recht om de klant aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de artikelen. Gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen, artikelen waarvan het eticket is verwijderd, artikelen die geuren bevatten van parfums of andere worden noch teruggenomen noch terugbetaald.

Van zodra Lilly-s de artikelen terug heeft ontvangen, stort Lilly-s het bedrag van de teruggezonden artikelen terug ten laatste op het einde van de maand waarin de items terug ontvangen zijn door Lilly-s.

Omruiling

Indien de klant een artikel wenst om te ruilen is dit eveneens mogelijk. De omruilende artikelen kunnen enkel gaan over dezelfde artikelen die tevoren aan de klant geleverd zijn. Omruilen kan dus enkel in een andere beschikbare maat of kleur. Indien de klant nieuwe artikelen wenst in de plaats, zal deze bestelling door de klant online op www.lilly-s.be moeten gebeuren en zal de klant alsnog verzendkosten moeten betalen.

Levering aan huis binnen 7 dagen

via Bpost of Myparcel

Uniek & Handgemaakt

Puur belgisch design

Gratis verzending vanaf 30 euro!

Veilig online betalen

Smart people get better deals!

Schrijf je nu in voor de laatste updates en ontvang een kortingscode van 5 euro.