Lilly-S

Chaveli De Meester

Welkom bij Lilly-s: dé bohemian webshop met eerlijke prijzen voor alle accessoires aangevuld met onze eigen collectie van handmade fantasiejuwelen

top
Chaveli-De-Meester-Lilly-S-webshop-zelfgemaakte-juwelen-verdeelpunten-winkels

Verdeelpunten

Overzicht alle Lilly-S
verdelers

Sylou

Ninoofsesteenweg 408 b
9600 Ronse

53810955_104649880698699_1646291299910811648_o

De Wenskabouter

Gansterenstraat 42A
3730 Hoeselt

IMG_5826

Cito Fashion

Noordhoek 14
9660 Brakel

IMG_4628

Hair Studio Steffi

Faliestraat 157
9620 Zottegem

IMG_4626

St. Studio

Talondreef 26A
2390 Oostmalle

IMG_4627

Sanoë Nails

Steenweg 99
9570 Lierde

hairbyina

Hair by Ina

Jodenstraat 48
2270 Herenthout

Word ook één
van onze verdelers en geniet van het succes van Lilly-s in uw verkooppunt

Chaveli De Meester

Geef ons via het contactformulier aan welk type juwelen en/of accessoires uw voorkeur bieden. U kent uw cliënteel immers het beste!

Bij de 1e verzending krijgt u van ons enkele juwelen staanders voor oorringen en Armbanden. Deze blijven de eigendom van Lilly-s maar mag u gedurende de periode van samenwerking gratis gebruiken en plaatsen in uw zaak.

Wij verzenden u tevens enkele oorringen, armbanden en optioneel enkele kettingen of andere handgemaakte accessoires die u kunt etaleren op de verkregen staanders.

Wij maken uw pakket volledig door tevens enkele documenten toe te voegen. Zo krijgt u van ons een verzekerd verzendlabel waarmee u de niet verkochte juwelen na 1 maand terug kunt sturen.

Wij bezorgen u in het pakket ook een document ‘doosinhoud’ met daarop de verstuurde aantallen, types en advies verkoopprijzen.

Na ontvangst kijkt u de doosinhoud na en meld u ons binnen de 24h defecten of verlies via het mail adres: Info@lilly-s.be

Nu kunt u aan de slag met het etaleren van uw Lilly-s Collectie. Post een foto van jouw Lilly-s collectie in jouw zaak op social media en tag ons hierin. Op deze manier informeren we samen de eindklant over het type juwelen dat u beschikbaar heeft.

Bezorg ons tevens uw logo, Btw nummer en adres gegevens want ook u krijgt een plaatsje op onze ‘store locator’ bij onze verschillende verdeelpunten.

Na +/-1maand bezorgt u de over gebleven juwelen terug via het verkregen verzendlabel. Duid op uw document ‘doosinhoud’ aan wat is verkocht en wat u aan ons terug bezorgt.

U ontvangt 25% op de verkoop van de juweeltjes. Let op: Dit is 25% op de vermelde adviesverkooprijs. Beslist u om de juwelen toch duurder te verkopen in uw zaak dan is dit bedrag uiteraard ook voor u.

Wij verrekenen de 25% onmiddellijk na controle bij ontvangst van uw ‘retour’ zending en maken uw eindfactuur. De 25% trekken we af van het totaal bedrag en is volledig voor u. U hoeft dus echt niets te investeren!

Afrekenen doet u via overschrijving. Dit op ons professionele rekening nummer en met referentie uw nummer van uw eindfactuur. Rekeningnummer: BE96 6528 3539 5105

De betaling dient binnen de 14 dagen na ontvangst van de eindfactuur te gebeuren, tenzij anders overeengekomen.

Na ontvangst van uw betaling maken wij een nieuwe zending voor u klaar en herhalen we bovenvermelde stappen.

De Samenwerking kan op elk moment worden stopgezet door beide partijen na schriftelijke kenbaarheid via brief,mail,…

Levering aan huis binnen 7 dagen

via Bpost of Myparcel

Uniek & Handgemaakt

Puur belgisch design

Gratis verzending vanaf 30 euro!

Veilig online betalen

Smart people get better deals!

Schrijf je nu in voor de laatste updates en ontvang een kortingscode van 5 euro.

 

Lilly-S op instagram

Lilly-S