Lilly-S

Chaveli De Meester

Welkom bij Lilly-s: dé bohemian webshop met eerlijke prijzen voor alle accessoires aangevuld met onze eigen collectie van handmade fantasiejuwelen

top
Image Alt

Wees welkom

Welkom bij Lilly-s

Welkom bij Lilly-s By Dcm-Interieur

Uniek & Handgemaakt

Omdat wij een webshop zijn en geen winkel met vaste openingsuren kunt u ons vanaf heden enkele keren per jaar vrijblijvend bezoeken. Hou onze Facebook pagina in de gaten voor de geplande events en opendeurdagen. Komt u graag uw bestelling afhalen of eens rondsnuisteren in onze studio? contacteer ons gerust om hiervoor een gepast moment in te plannen.

Opendeurdagen

Wij zorgen voor hapjes en drankjes en zijn er voor al jullie vragen. Samen met de beste creaties, tofste accessoires en de meest originele cadeautips kunnen jullie in onze studio naar hartenlust vertoeven!

Lilly-s laat u zelf op ontdekking gaan! Kortom, vriendinnen en familie onder elkaar met een glaasje bubbels en de accessoires van Lilly-s, dat zijn de perfecte ingrediënten voor een gezellige, sfeervolle maar vooral geslaagde namiddag!

Aarzel niet om ons te bezoeken & volg ook zeker onze aangemaakte events op facebook om te weten welke “special guest” we uitnodigen, welke kortingen we aanbieden of welke leuke giveaway er valt te winnen.

Wanneer?

Volg onze events en geplande opendeurdagen via onze pagina op Facebook.

Waar?

Adres
Brique 1
7880 vloesberg

Levering aan huis binnen 7 dagen

via Bpost of Myparcel

Uniek & Handgemaakt

Puur belgisch design

Gratis verzending vanaf 75 euro in BE

Vanaf 100 euro in NL

Smart people get better deals!

Schrijf je nu in voor de laatste updates en ontvang een kortingscode van 5 euro.