Lilly-S

Chaveli De Meester

Welkom bij Lilly-s: dé bohemian webshop met eerlijke prijzen voor alle accessoires aangevuld met onze eigen collectie van handmade fantasiejuwelen

top

Lilly-s juweeltjes plaatsen in jouw zaak zonder te hoeven investeren? Dat kan!

Na het bezorgen van jouw logo & adresgegevens voegen wij u toe aan onze store locator op de website.

U ontvangt van ons een kortingscode van 100, 150 of 200 euro waarvoor u op de webshop zelf juwelen of accessoires kiest die u in uw zaak wenst te plaatsen. (Handtassen en kaarsen vallen hier niet onder)

U geeft uw bestelling in en gebruikt de kortingscode zodat u deze kosteloos verzonden krijgt via de post.

Bij een 1e verzending krijgt u van ons enkele juwelen staanders voor oorringen en Armbanden. Deze blijven de eigendom van Lilly-s maar mag u gedurende de periode van samenwerking gratis gebruiken en plaatsen in uw zaak.

Wij maken uw pakket volledig door tevens enkele documenten toe te voegen. Zo krijgt u van ons een verzekerd verzendlabel waarmee u de niet verkochte juwelen maandelijks of 2 maandelijks terug kunt sturen.

Wij bezorgen u in het pakket eveneens een document ‘doosinhoud’ met daarop de verstuurde aantallen, types en advies verkoopprijzen.

Na ontvangst kijkt u de doosinhoud na en meld u ons binnen de 24h defecten of verlies. Dit via het mail adres: Info@lilly-s.be

Geen defecten of verlies te melden? Ideaal! Nu kunt u aan de slag met het etaleren van uw Lilly-s Collectie. Post een foto van de collectie op social media en tag ons hierin. Op deze manier informeren we samen de eindklant over het type juwelen dat u beschikbaar heeft.

Let op: Duid op uw document ‘doosinhoud’ goed aan wat is verkocht en wat u aan ons terugbezorgd.

U ontvangt 25% op de verkoop van de juweeltjes en accessoires. Let op: Dit is 25% op de vermelde adviesverkooprijs. Beslist u om de juwelen toch duurder te verkopen in uw zaak dan is dit bedrag uiteraard ook voor u.

Wij verrekenen de 25% onmiddellijk na controle bij ontvangst van uw ‘retour’ zending en maken uw eindfactuur. De 25% trekken we af van het totaal bedrag en is volledig voor u. U hoeft dus echt niets te investeren!

Alvast bedankt voor uw interesse en samen maken we er iets moois van!

 Creatieve groeten,

Lilly-s

Levering aan huis binnen 7 dagen

via Bpost of Myparcel

Uniek & Handgemaakt

Puur belgisch design

Gratis verzending vanaf 30 euro!

Veilig online betalen

Smart people get better deals!

Schrijf je nu in voor de laatste updates en ontvang een kortingscode van 5 euro.