Lilly-S

Chaveli De Meester

Welkom bij Lilly-s: dé bohemian webshop met eerlijke prijzen voor alle accessoires aangevuld met onze eigen collectie van handmade fantasiejuwelen

top

Lilly-s juwelen, handtassen en accessoires plaatsen in uw zaak zonder te hoeven investeren? Dat kan!

Na het bezorgen van uw logo & adresgegevens voegen wij u toe aan onze store locator op de website.

U ontvangt van ons een kortingscode van 200, 300 of 400 euro waarmee u op de webshop zelf juwelen, handtassen, sjaals of accessoires kiest die u in uw zaak wenst te plaatsen. (Woodwick kaarsen en SALES artikelen vallen hier niet onder)

U geeft uw bestelling in en gebruikt de kortingscode zodat u deze kosteloos verzonden krijgt via de post.

Wij maken uw pakket verzendklaar en voegen tevens enkele documenten toe. Zo krijgt u van ons een verzekerd verzendlabel waarmee u de niet verkochte juwelen, handtassen, sjaals of accessoires maandelijks of 2 maandelijks terug kunt sturen.

Wij bezorgen u in het pakket eveneens een document ‘doosinhoud’ met daarop de verstuurde aantallen, types en advies verkoopprijzen.

Na ontvangst kijkt u de doosinhoud na en meld u ons binnen de 24h defecten of verlies. Dit via het mail adres: Info@lilly-s.be

Geen defecten of verlies te melden? Ideaal! Nu kunt u aan de slag met het etaleren van uw Lilly-s Collectie. Post een foto van de collectie op social media en tag ons hierin. Op deze manier informeren we samen de eindklant over het type juwelen dat u beschikbaar heeft.

Let op: Duid op uw document ‘doosinhoud’ goed aan wat is verkocht en wat u aan ons terugbezorgd.

U ontvangt 25% op de verkoop van de juweeltjes en accessoires. Let op: Dit is 25% op de vermelde adviesverkooprijs. Beslist u om de juwelen toch duurder te verkopen in uw zaak dan is dit bedrag uiteraard ook voor u.

Wij verrekenen de 25% onmiddellijk na controle bij ontvangst van uw ‘retour’ zending en maken uw eindfactuur. De 25% trekken we af van het totaal bedrag en is volledig voor u. U hoeft dus echt niets te investeren! Ben je klaar voor een nieuwe verzending? De mail is reeds onderweg naar u!! Liever stoppen? Geen probleem en geen verplichtingen! U kiest zelf hoe vaak u op deze manier juwelen & accessoires aanvraagt.

Alvast bedankt voor uw interesse en samen maken we er iets moois van!

Creatieve groeten,

Lilly-s

Levering aan huis binnen 7 dagen

via Bpost of Myparcel

Uniek & Handgemaakt

Puur belgisch design

Gratis verzending vanaf 75 euro in BE

Vanaf 100 euro in NL

Smart people get better deals!

Schrijf je nu in voor de laatste updates en ontvang een kortingscode van 5 euro.